Opleidingen Conny  Wegwijs in Huiswerk Lopik

Reacties


Een leerling

Ik vond het heel moeilijk om te plannen en de juiste manier van leren te gebruiken. Ik heb altijd veel en hard geleerd maar ik wist niet hoe ik moest leren dus ging ik altijd maar gewoon de tekst erin stampen. Conny heeft mij erbij geholpen om de juiste manier van leren bij mij te ontdekken. Ik heb geleerd hoe ik moet leren en zij heeft mij geleerd om toetsen goed in te plannen, zodat ik geen tijdnood meer krijg. De sfeer om te leren is heel fijn, het is lekker rustig en de poes is wel leuk voor als je even een pauze neemt.

Ouders

Onze zoon heeft een concentratieprobleem, waardoor het moeilijk is om hoofd- van bijzaken te onderscheiden, dit geeft o.a. problemen bij begrijpend lezen en het leren van grote stukken tekst. Sinds hij bij de huiswerkbegeleiding is, gaat dit stukken beter. Conny heeft hem als het ware leren leren. Voorheen zat hij uren te leren maar waarschijnlijk niet op de juiste manier. Sinds hij bij Conny leert weet hij hoe hij moet leren, het kost hem minder tijd en de cijfers gaan omhoog. Ook heeft hij geleerd hoe hij zijn huiswerk het beste kan plannen. Bij repetities bestaande uit meerdere hoofdstukken, wordt er al dagen van tevoren begonnen. Hij krijgt bij Conny de rust en de persoonlijke aandacht die hij nodig heeft. Heeft hij in de les iets niet helemaal meegekregen, dan helpt Conny hem weer op weg zodat hierdoor geen achterstand ontstaat. Daarnaast wordt hij erop voorbereid om in de toekomst dit alles zelfstandig te doen. Door de huiswerkbegeleiding heeft hij weer meer zelfvertrouwen gekregen.

Een leerling

Ik haalde in de eerste klas alleen maar onvoldoendes en had geen zin meer om te leren. Maar mijn moeder vond Conny op deze website en we gingen kijken hoe het ging. Al snel veranderden mijn vieren in zevens. Nu in de tweede klas blijf ik zevens en achten halen. Conny is vriendelijk en haar kat is grappig, maar pas op met aaien, dat vindt ie niet altijd leuk!